Win een reis naar Kenia

Win een reis naar Kenia

Deel dit artikel

Tijdens het Weekend van de klant op 6 en 7 oktober kun je een safari voor 2 personen van Selectair winnen. Ontdek er hier alles over!

Unizo, Comeos en Selectair slaan tijdens het Weekend van de Klant de handen in elkaar om jou in de watten te leggen. Tijdens het weekend van 6 en 7 oktober krijg je in deelnemende winkels een wedstrijdflyer met een code. Met die code maak je kans op fantastische prijzen, waaronder een onvergetelijke safari voor 2 personen naar Kenia! 

Dit kun je winnen!
Ben jij de gelukkige winnaar van de safari? Dan nemen wij je mee naar de mooiste nationale parken van Kenia: spot olifanten in het Het Amboseli Nationaal Park, zwarte neushoorns in Lake Nakuru Nationaal Park en zebra’s in het Masai Mara Wildreservaat. Maar ook leeuwen, giraffen, nijlpaarden en luipaarden voelen zich hier thuis. Deze reis is een ideale eerste safari-ervaring, die je eventueel nog kunt aanvullen met een verlenging aan de prachtige witte stranden van Mombasa.

Bekijk de reis

Hoe kun je deelnemen?
Vraag naar je wedstrijdflyer in de deelnemende winkels tijdens het Weekend van de klant op 6 en 7 oktober. Op www.weekendvandeklant.be kun je de deelnemende winkels in jouw gemeente opzoeken. De handelaars die aan de wedstrijd deelnemen, worden aangeduid met een symbooltje (een prijsbeker.)
 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Inter-sun Reizen

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Staatsbaan 8 a
9870 Zulte