Beste reisagent 2019

Beste reisagent 2019

Deel dit artikel

Met grote trots mogen we melden dat we de felbegeerde trofee in ontvangst mochten nemen voor beste “Leisure Travel Agent 2019” !

Bekroond tot “beste reisagent van het jaar 2019” !

Op vrijdag 15 november 2019 was er naar jaarlijkse gewoonte dé hoogdag van de Belgische reisindustrie. Zo’n 750 genodigden zakten af naar de mooie balzaal in het Hilton hotel in Antwerpen voor de uitreiking van de TM Travel Awards, zeg maar “de Oscars van de reisindustrie”, geörganiseerd door het vakblad Travel Magazine. 

De Leisure Travel Agent wordt gekozen door mistery shoppers die op pad gaan langs de reiskantoren in heel Vlaanderen, en een selectie maken aan de hand van diverse criteria : beroepskennis, onthaal, uitstraling kantoor, ...   

Daaruit werd ik als één van de 8 finalisten geselecteerd die voor de jury twee reizen ter plaatse moeten uitwerken en presenteren, en daarbij zo origineel mogelijk uit de hoek komen.   Mijn voorstellen vielen in de smaak en ik mocht me één van de twee topfinalisten noemen. De eigenlijke ontknoping volgde op dé gala avond in Antwerpen.

Deze erkenning is dé kers op de taart, onze jarenlange inzet is beloond en de motivatie om op dezelfde manier verder te gaan is dés te groter.


 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Inter-sun Reizen

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Staatsbaan 8 a
9870 Zulte