Over ons

Kathy Demeulemeester - zaakvoerder

Kathy Demeulemeester - zaakvoerder

Mijn hobby en grootste passie is reizen, en het is me een genoegen om jullie, mijn klanten, te mogen begeleiden in het verwezenlijken van al uw reisdromen tot droomreizen. Als ik ’s morgens naar kantoor trek heb ik geen idee waar ik die dag naartoe zal reizen in gedachten. Dat maakt mijn job nu net zo boeiend.

Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten en u als reiziger te leren kennen tijdens een gesprek, om u persoonlijk te kunnen begeleiden naar die perfecte vakantie. Zij het een citytripje, een romantische huwelijksreis, een familiereis ter ere van een speciale gelegenheid, een wereldcruise of een selfdrive,… élk type reiziger is van harte welkom bij ons.

Mijn persoonlijke stokpaardjes zijn exotische stranden en cruises, maar een charmehotel in een Europees land kan me evenzeer bekoren. Ik hou van afwisseling in reizen en op die manier probeer ik zelf zoveel mogelijk ervaring op te doen om mijn klanten een zo persoonlijk mogelijke service te kunnen bieden.

Deze  plekjes heb ik persoonlijk al bezocht.

Franco Dejaeghere - mede zaakvoerder

Franco Dejaeghere - mede zaakvoerder

Franco is mijn echtgenoot en rechterhand.  Hij staat me bij met de dossierafhandeling,  administratieve opvolging en logistiek.  

De reismicrobe heeft hij vast en zeker overgenomen van mij, en zijn persoonlijke interesses gaan vooral uit naar safari- en natuurreizen.

Met nog heel wat bestemmingen op zijn bucketlist heeft Franco ook al tal van mooie plaatsen ontdekt. Bekijk ze hier.

Emma en Emiel Dejaeghere

Van kleins af aan reizen onze kids met ons mee de wereld rond, dus ook reizen met kinderen heeft voor ons geen geheimen meer. We helpen u de beste keuze te maken aan de hand van de leeftijd van uw kinderen en spreken uit ervaring.

Emma en Emiel Dejaeghere
ONS KANTOOR

ONS KANTOOR


De deur van ons gezellig kantoor is steeds geopend voor u.  Aarzel niet om eens binnen te stappen en ons uw reisdromen te vertellen.

Sinds pasen 2018 zijn we verhuisd naar de Staatsbaan 8a te Zulte, halverwege centrum Zulte en centrum Olsene.

De koffie staat klaar en u bent van harte welkom tijdens de kantooruren.  

Bespreekt u liever uw reis in alle privacy of wanneer het ú past, dan bieden wij u graag de mogelijkheid om op afspraak te komen. 

Mocht ook dít u niet passen, dan kom ik bij u thuis of in uw bedrijf langs om uw reis ideeën te bespreken.
Misschien heeft u onze reclamewagen 'Sunny' al ergens gespot ?

SPAARKAART

SPAARKAART

Bij ons betaalt u NOOIT dossierkosten !

  ... beter zelfs...

Wij BELONEN  onze trouwe klanten !  

Voor al uw boekingen (*) ontvangt u per aankoopschijf van 250€ één spaarpunt.
Hiermee kan u sparen voor prachtige cadeaus, gaande van een bagageweger tot mooie Samsonite reiskoffers. Elke klant krijgt een persoonlijk account. 


Voordelen:

  • u kan uw account zelf online opvolgen
  • de punten worden bij elke reservatie meteen toegewezen aan uw account
  • u kiest online de geschenken en wij  zorgen er dan voor dat uw cadeau klaarstaat voordat u vertrekt op reis. (rekening houdend met de leveringstermijn)


>> log in op Selectaircard.be <<


Als u nog geen spaarkaart heeft, kan u met deze fictieve code inloggen om eens een kijkje te nemen -> code "00031326",  paswoord "intersun"          
(*) Niet geldig op 'vervoer alleen', cadeaubons en Club Med.  Op Sunjets hotels, Corendon en TUIvillas ontvangt u 1 punt per 500€.

Contacteer ons

{{model.name}}

{{model.phone}}

{{model.email}}

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.