Maak een afspraak

Maak een afspraak

Deel dit artikel

Wens je een afspraak te maken ?

Gezien de omstandigheden n.a.v. corona is het onmogelijk de normale openingsuren te hanteren.  Daarom werken we nu uitsluitend op afspraak via deze nieuwe en handige afspraaktool.

Hiermee stellen wij úw veiligheid voorop, en heeft u de zekerheid dat de social distancing kan gewaarborgd worden in ons kantoor. Mocht geen van de voorgestelde uren u passen, dan kan zeker nog worden geschoven in de agenda volgens uw noden. Contacteer ons hiertoe gerust. Deze afspraakagenda wordt stelselmatig geëvalueerd en waar nodig bijgestuurd.

 

Afspraak op KANTOOR versus VIDEO afspraak :

Niet-essentiële zaken, zoals reisbureaus, mogen enkel heropenen onder zeer strikte voorwaarden. O.a. u moet indien mogelijk alleen komen, en voor max. 30 minuten.  Bovendien is het dragen van een mondmasker in ons kantoor verplicht. Gelieve hier rekening mee te houden.  

Daarom voorzien we ook de mogelijkheid om een corona-proof video gesprek te organiseren in plaats van een fysiek bezoek. U ontvangt dan een link voor een zoom-gesprek via mail.

We stellen daarmee uw en onze veiligheid voorop.

Belangrijke info omtrent lopende dossiers:

Deze nieuwe afsprakenregeling stelt ons ook in de mogelijkheid om de gigantische extra workload waarmee we al maanden geconfronteerd worden bij het afhandelen van de geaffecteerde dossiers te blijven behandelen achter de schermen. Mogen wij u daarom vriendelijk verzoeken voor uw bestaand dossier ons enkel telefonisch of per mail te blijven contacteren aub ?  Zo kunnen we uw vraag met de nodige zorg en aandacht behandelen.  Van zodra we duidelijkheid hebben omtrent uw reis, contacteren we u zelf onmiddellijk.

Dank voor uw begrip in deze bijzonder uitdagende tijden.

 

 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Selectair Inter-sun Reizen

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Staatsbaan 8 a
9870 Zulte