Over ons

Over ons

Deel dit artikel

Selectair Inter-Sun Reizen, Uw uitvalsbasis om de wereld te ontdekken !

Kathy Demeulemeester - zaakvoerder

Mijn hobby en grootste passie is reizen, en het is me een genoegen om jullie, mijn klanten, te mogen begeleiden in het verwezenlijken van al uw reisdromen tot droomreizen. Als ik ’s morgens naar kantoor trek heb ik geen idee waar ik die dag naartoe zal reizen in gedachten. Dat maakt mijn job nu net zo boeiend.

Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten en u als reiziger te leren kennen tijdens een gesprek, om u persoonlijk te kunnen begeleiden naar die perfecte vakantie. Zij het een citytripje, een romantische huwelijksreis, een familiereis ter ere van een speciale gelegenheid, een wereldcruise of een selfdrive,… élk type reiziger is van harte welkom bij ons.

Mijn persoonlijke stokpaardjes zijn exotische stranden en cruises, maar een charmehotel in een Europees land kan me evenzeer bekoren. Ik hou van afwisseling in reizen en op die manier probeer ik zelf zoveel mogelijk ervaring op te doen om mijn klanten een zo persoonlijk mogelijke service te kunnen bieden.

Deze  plekjes heb ik persoonlijk al bezocht.

Franco Dejaeghere - mede zaakvoerder

Franco is mijn echtgenoot en rechterhand.  Hij staat me bij met de dossierafhandeling,  administratieve opvolging en logistiek.  
De reismicrobe heeft hij vast en zeker overgenomen van mij, en zijn persoonlijke interesses gaan vooral uit naar safari- en natuurreizen.
Met nog heel wat bestemmingen op zijn bucketlist heeft Franco ook al tal van mooie plaatsen ontdekt. Bekijk ze hier.

Emma en Emiel Dejaeghere

Van kleins af aan reizen onze kids met ons mee de wereld rond, dus ook reizen met kinderen heeft voor ons geen geheimen meer. We helpen u de beste keuze te maken aan de hand van de leeftijd van uw kinderen en spreken uit ervaring.

ONS KANTOOR

De deur van ons gezellig kantoor is steeds geopend voor u.  Aarzel niet om eens binnen te stappen en ons uw reisdromen te vertellen.
U vindt ons kantoor op de Staatsbaan 8a te Zulte, halverwege centrum Zulte en centrum Olsene.

Onze kantooruren en afspraakuren zijn volledig afgestemd om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan onze klanten.  Kies het tijdstip dat u het beste past om, al dan niet in alle privacy, uw reisplannen te komen bespreken.
Mocht ook dít u niet passen, dan kom ik bij u thuis of in uw bedrijf langs om uw reis uit te werken.

 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Inter-sun Reizen

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Staatsbaan 8 a
9870 Zulte