Wellnesswoning voor 6 personen aan de jachthaven van Colijnsplaat

Individuele reizen Geen transport inbegrepen

Deze vakantiewoning biedt alle comfort voor een gezelschap van 6 personen en ligt in het kleine  en gloednieuwe vakantiecomplex Ganuenta in Colijnsplaat. Na slechts 150m stappen sta je op het strand en heb je een indrukwekkend zicht op de Zeelandbrug. Dit bouwwerk van ruim vijf kilometer lang verbindt Schouwen-Duiveland (Zierikzee) en Noord-Beveland (Colijnsplaat). De brug bestaat uit 54 pijlers met daartussen 52 overspanningen van 95 meter per stuk. In 2015 bestond de Zeelandbrug 50 jaar en heeft sindsdien de status van Rijksmonument.

 

De wellnesswoning

<div style="text-align: justify;">De vakantiewoning is 126m² groot, verspreid over 2 verdiepingen en comfortabel ingericht. Je beschikt over een woon-/eetkamer met open haard, een eethoek en zithoek met digitale tv, CD-speler en DVD, berging, 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, privé sauna, jacuzzi en een tuin. Parkeren kan naast de woning. Een wasmachine, droger, haardroger en gratis WiFi staan ter beschikking. Kortom, alles is aanwezig voor een aangenaam verblijf. </div>
<br />
 
De vakantiewoning is 126m² groot, verspreid over 2 verdiepingen en comfortabel ingericht. Je beschikt over een woon-/eetkamer met open haard, een eethoek en zithoek met digitale tv, CD-speler en DVD, berging, 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, privé sauna, jacuzzi en een tuin. Parkeren kan naast de woning. Een wasmachine, droger, haardroger en gratis WiFi staan ter beschikking. Kortom, alles is aanwezig voor een aangenaam verblijf. 

 

De keuken

<div style="text-align: justify;">De open keuken beschikt over een 4-pits kookplaat, oven, afwasmachine, magnetron, elektrische koffiemachine, pads voor de koffiemachine (Nespresso). Er is ook een ruime berging. </div>
De open keuken beschikt over een 4-pits kookplaat, oven, afwasmachine, magnetron, elektrische koffiemachine, pads voor de koffiemachine (Nespresso). Er is ook een ruime berging. 

Slaapkamers

<div style="text-align: justify;">Op de gelijkvloers is er een slaapkamer met 2 bedden (90 cm, lengte 210 cm) en flatscreen TV.  De bovenverdieping telt 2 slaapkamers met afgeschuinde daken. Elke kamer heeft 2 bedden (90 cm, lengte 210 cm) en een flatscreen TV. Op de gelijkvloers is er een badkamer met inloopdouche en toilet. Boven vind je nog een extra badkamer met inloopdouche, toilet en ligbad/whirlpool.</div>
Op de gelijkvloers is er een slaapkamer met 2 bedden (90 cm, lengte 210 cm) en flatscreen TV.  De bovenverdieping telt 2 slaapkamers met afgeschuinde daken. Elke kamer heeft 2 bedden (90 cm, lengte 210 cm) en een flatscreen TV. Op de gelijkvloers is er een badkamer met inloopdouche en toilet. Boven vind je nog een extra badkamer met inloopdouche, toilet en ligbad/whirlpool.

De omgeving

<div style="text-align: justify;">Er valt heel wat de beleven in de nabije omgeving van Colijnsplaat. De vakantiewoning ligt op het eiland Noord Beveland, het op één na kleinste eiland van Zeeland èn het epicentrum van de provincie met de meeste zonuren van Nederland.Typerend zijn de dijken met hoge bomen, oude polders, prachtige kreken, oneindige landweggetjes met knotwilgen, graslanden, duinen, zand- en kleigronden en prachtige natuurgebieden. Het eindeloos eiland leent zich uitstekend voor een lange wandeltocht of een ontspannende fietstocht. In de buurt vind je de winkelstad Goes (15km), de Deltawerken Neeltje Jans (9 km), Oosterscheldekering (15 km),  Berkenhof's Tropical Zoo (26 km) en Middelburg (29 km)</div>
Er valt heel wat de beleven in de nabije omgeving van Colijnsplaat. De vakantiewoning ligt op het eiland Noord Beveland, het op één na kleinste eiland van Zeeland èn het epicentrum van de provincie met de meeste zonuren van Nederland.Typerend zijn de dijken met hoge bomen, oude polders, prachtige kreken, oneindige landweggetjes met knotwilgen, graslanden, duinen, zand- en kleigronden en prachtige natuurgebieden. Het eindeloos eiland leent zich uitstekend voor een lange wandeltocht of een ontspannende fietstocht. In de buurt vind je de winkelstad Goes (15km), de Deltawerken Neeltje Jans (9 km), Oosterscheldekering (15 km),  Berkenhof's Tropical Zoo (26 km) en Middelburg (29 km)

Wacht niet te lang want dit huisje is populair en heeft daardoor een beperkte beschikbaarheid. Wij stellen je met plezier de andere huizen uit ons aanbod voor.

Interhome - NL4486.100.1
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

639

per week
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
Eindschoonmaak en opgemaakte bedden inbegrepen.
 
Verplichte extra kosten: beddengoed aan €11.50 p.p. en toeristenbelasting aan €1.95 p.p.p.n.
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.