Culturele Break in Malta

Individuele reizen Heen- & terugvlucht

De cultuurliefhebbers wisten dit natuurlijk al, maar 2018 staat volledig in het teken van Malta. Een bezoek aan de eilandengroep is als een epische duik in het verleden, met in het binnenland prehistorische tempels, aan de kust barokke pareltjes en diep onder de grond een doolhof aan tunnels en catacomben. En met werelderfgoed stad Valletta als culturele hoofdstad van dit jaar mag je je verwachten aan nog meer barokkunst, internationale filmfestivals en een feest voor moderne kunst. En dat alles onder een mediterrane zon.
 

Jouw verblijf, jouw keuze

Personaliseer je verblijf in Malta volledig en kies het hotel dat bij je past. Hou je van de gezellige stadsdrukte en de nabijheid van cultureel erfgoed? Of mag het allemaal ietsje meer zijn? Misschien verblijf je liever buiten de stad, middenin de natuur? Aan jou de keuze.
 

Charmehotel in centrum Valletta

<div style="text-align: justify;">Het 3 sterren Osborne hotel is een gezellig en charmant stadshotel. Je verblijft op een felbegeerde locatie binnen de stadsmuren van Valletta. De 63 hotelkamers werden recent opgefrist en zijn voorzien van hedendaags meubilair. Ze zijn uitgerust met douche en wc, gastenartikelen, haardroger, telefoon, televisie, gratis WiFi, kluisje, koffie- en theefaciliteiten, airconditioning, houten vloeren. Naast verzorgde kamers en een restaurant vind je in het hotel ook een panoramisch dakzwembad. Ideaal om stad en ontspanning te combineren. Een prima hotel om de Culturele Hoofdstad van Europa 2018 van dichtbij te ontdekken.</div>
Het 3 sterren Osborne hotel is een gezellig en charmant stadshotel. Je verblijft op een felbegeerde locatie binnen de stadsmuren van Valletta. De 63 hotelkamers werden recent opgefrist en zijn voorzien van hedendaags meubilair. Ze zijn uitgerust met douche en wc, gastenartikelen, haardroger, telefoon, televisie, gratis WiFi, kluisje, koffie- en theefaciliteiten, airconditioning, houten vloeren. Naast verzorgde kamers en een restaurant vind je in het hotel ook een panoramisch dakzwembad. Ideaal om stad en ontspanning te combineren. Een prima hotel om de Culturele Hoofdstad van Europa 2018 van dichtbij te ontdekken.

Luxeresort aan de rand van de stad

<div style="text-align: justify;">Het Grand Hotel Excelsior lokt met een magistraal uitzicht op het immer charmante Valletta. Dit hotel heeft het allemaal: 3 gereputeerde toprestaurants, thematische cocktailbars, de bekroonde wellness ‘Le Grand Spa’, het enige privéstrand van Valletta en zelfs een eigen Marina. De definitie van luxe wordt in de kamers comfortabel vertaald naar een harmonieuze mix van klassieke Maltese toetsen en hedendaags design. Een chic verwenadres op betoverend Malta om weg te dromen in de gloed van de ondergaande zon.</div>
Het Grand Hotel Excelsior lokt met een magistraal uitzicht op het immer charmante Valletta. Dit hotel heeft het allemaal: 3 gereputeerde toprestaurants, thematische cocktailbars, de bekroonde wellness ‘Le Grand Spa’, het enige privéstrand van Valletta en zelfs een eigen Marina. De definitie van luxe wordt in de kamers comfortabel vertaald naar een harmonieuze mix van klassieke Maltese toetsen en hedendaags design. Een chic verwenadres op betoverend Malta om weg te dromen in de gloed van de ondergaande zon.

Paleishotel middenin de natuur

<div style="text-align: justify;">Het vijfsterrenhotel Corinthia Palace is ondergebracht in een luxueuze villa die dateert uit de 19de eeuw. Dit vredig resort is centraal gelegen op Malta en wordt omringd door schitterende tuinen. In een landelijk decor geniet je hier van uitmuntende gastronomie en voortreffelijke faciliteiten, onder meer buiten- en binnenzwembaden en een wellnesscentrum. Traditie, charme en prestige worden gekoppeld aan authentieke Maltese gastvrijheid. Een onvergetelijk en ontspannen verblijf in een vaak bekroond hotel.</div>
Het vijfsterrenhotel Corinthia Palace is ondergebracht in een luxueuze villa die dateert uit de 19de eeuw. Dit vredig resort is centraal gelegen op Malta en wordt omringd door schitterende tuinen. In een landelijk decor geniet je hier van uitmuntende gastronomie en voortreffelijke faciliteiten, onder meer buiten- en binnenzwembaden en een wellnesscentrum. Traditie, charme en prestige worden gekoppeld aan authentieke Maltese gastvrijheid. Een onvergetelijk en ontspannen verblijf in een vaak bekroond hotel.

Valletta, culturele hoofdstad 2018

<div style="text-align: justify;">Als culturele hoofdstad van 2018 heeft Valletta een ongelooflijk rijk cultureel erfgoed. De barokke stad staat vol architectonische en artistieke voorbeelden van haar legendarische verleden. Maar Valletta is veel meer, het is een bruisende en levendige stad. De drukke cafeetjes, kunstwerken en tentoonstellingen, open pleintjes en de bloeiende markt getuigen hiervan. De programmatie voor het Cultuurjaar is gebaseerd op 4 thema’s: Generaties, Routes, Steden en Eilanden. Op basis hiervan zal Valletta een groot aantal evenementen organiseren die andere steden kunnen inspireren. Bezoek http://www.valletta2018.org voor meer details en informatie.</div>
Als culturele hoofdstad van 2018 heeft Valletta een ongelooflijk rijk cultureel erfgoed. De barokke stad staat vol architectonische en artistieke voorbeelden van haar legendarische verleden. Maar Valletta is veel meer, het is een bruisende en levendige stad. De drukke cafeetjes, kunstwerken en tentoonstellingen, open pleintjes en de bloeiende markt getuigen hiervan. De programmatie voor het Cultuurjaar is gebaseerd op 4 thema’s: Generaties, Routes, Steden en Eilanden. Op basis hiervan zal Valletta een groot aantal evenementen organiseren die andere steden kunnen inspireren. Bezoek http://www.valletta2018.org voor meer details en informatie.

Geïnspireerd?

Ligt een van deze hotels je wel? Ben je benieuwd naar alle activiteiten in Valletta? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, of stuur ons een mailtje. We helpen je graag verder.
 
 

Transeurope | boekingscodes: MLAV008, MLAV0002, MLAV0004
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

599

per persoon
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
  • vluchten heen/terug met Air Malta
  • taksen  
  • 4 Overnachtingen
  • Ontbijt
  • Transfer (optioneel)
  • Overige maaltijden
  • Eigen uitgaven
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.