Ontdek de Seychellen vanop een zeilcatamaran

Ontdek de Seychellen vanop een zeilcatamaran

 • € 2316

 • Heen- & terugvlucht

 • per persoon

Vraag een offerte aan

Over deze reis

Met een catamaran varen langs ’s werelds mooiste stranden en baaien, een ware droomreis !

De Seychellen lenen zich hier ideaal toe. 115 eilanden waarvan er zo’n 40-tal dichtbij elkaar liggen, zijn bijna allemaal gekenmerkt door de prachtige granietrotsen, uniek in de wereld. U bent hier ver weg van het massatoerisme.

U vaart van eiland naar eiland en legt elke avond aan in een rustige baai om al dobberend de nacht door te brengen.

Dit programma is niet alleen weggelegd voor zeilers. Wie geen ervaring heeft met zeilen kan rekenen op een prima skipper.De kok bereidt dagelijks de heerlijkste gerechten met creoolse, Franse en Indische invloeden.

De nadruk van deze reis ligt op de avontuurlijke zee-beleving : er wordt dagelijks aangelegd om aan land te gaan op verkenning, te zwemmen, te genieten van de magnifieke stranden, snorkelen, kayakken en vissen behoren ook tot de mogelijkheden.

Deze fantastische zee ervaring zorgt ervoor dat u alle zorgen achter zich laat.Kom al helemaal in de sfeer met ons filmpje

Meer info

U verblijft in comfortabele kajuiten met privé badkamer met toilet en tijdens het varen kan u in de hangnetten kuieren of u installeren op het dek.

Er is keuze tussen catamarans met 4 kajuiten (premium) tot catamarans met 12 kajuiten (standaard).Op de premium versie zijn dranken tijdens de maaltijden inbegrepen.U sluit aan bij een internationaal gezelschap.


Wenst u deze reis privé samen met vrienden of familie te ondernemen ? Dan bestaat de mogelijkheid een catamaran met of zonder skipper (indien u zelf over een vaarbewijs beschikt) volledig af te huren.

We hebben deze reis persoonlijk voor u uitgetest en werkten als voorbeeld een programma uit met vluchten en transfers, één overnachting bij aankomst in een mooi strandhotel en 7 nachten aan boord van de catamaran.


Dit is niet de enige versie, er zijn ook kortere cruises vanaf 3 dagen mogelijk of zelfs 10 daagse waar dan ook naar het verdergelegen eiland Silhouette gevaren wordt. 

Deze reis kan volledig à la carte worden uitgewerkt, extra verblijf voor en/of na de cruise is uiteraard mogelijk.We opteerden voor de vluchten met Ethiopian Airlines, maar ook Emirates vliegt via Dubai naar Mahé.

Richtprijs

Om u een idee te geven wat zo’n reis kost hebben we dit pakket berekend op 3 data. Dit zijn richtprijzen die onderhevig zijn aan wijzigingen naargelang beschikbaarheid en geldigheid van vroegboekvoorwaarden.

Pakket prijs per persoon incl.  vluchten, prenight,   transfers en cruise
30/06/2018
27/01/2018
21/04/2018
Praslin   dream (catamaran met 12 kajuiten)
€2.316
€2.476
€2.438  
Praslin   dream premium (catamaran met 4 kajuiten)
€2.432
€2.618
€2.577
Praslin   dream premium superior kajuit
€2.683
€2.928
€2.878


Praktisch

Praktisch

Inclusief

 • Vluchten met Ethiopian Airlines via Addis Abeba (o.v.v. beschikbaarheid)
 • Alle transfers ter plaatse
 • 1 overnachting in H Resort Beau Vallon in een standaardkamer incl. ontbijt
 • 7 overnachtingen aan boord van de catamaran in vol pension (dranken aan tafel inbegrepen enkel in de premium versie)
 • prijs cruise o.v.v. beschikbaarheid en geldigheid van de vroegboekkorting

Exclusief

 • Havengelden en Nationale Park fees : +/- 150 EUR/persoon

 • Dranken aan boord (uitgezonderd bij de premium versie)

 • Extra uitstappen en persoonlijke uitgaven

Meer informatie

De cruise route kan wijzigen naargelang de weersomstandigheden, dagelijks geeft de kapitein een korte briefing van de volgende dagplanning.

 • De voorgestelde reis kan onderhevig zijn aan wijzigingen in het programma en/of aan de prijs. Gelieve je te wenden tot je reiskantoor voor een volledige offerte op maat.

Ontdek de Seychellen vanop een zeilcatamaran

Ontdek de Seychellen vanop een zeilcatamaran

 • € 2316 per persoon

Vraag een offerte aan
 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Inter-sun Reizen

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Staatsbaan 8 a
9870 Zulte