Rondreis op maat naar Maleisië

Individuele reizen Heen- & terugvlucht

Ontdek het magisch Maleisië tijdens onze rondreizen op maat; zelfstandig, maar met massa’s tips & suggesties. Boek een reis volledig naar jouw wensen.

Rondreizen op maat

Deze rondreis is slechts een voorbeeld van rondreizen en arrangementen, maar ons aanbod is oneindig groot. Krijg je alles graag op een dienblad kant-en-klaar aangeboden? Hou je liever zelf volledig de controle over je volgende reis of werk je graag met een solide basispakket waar je je eigen top-ups aan toevoegt? Wij durven bijna zeggen; the sky is the limit! Vraag ons dus zeker een vrijblijvende offerte op jouw maat!

Jouw reisschema

Dag 1

Vertrek

Internationale vlucht van Brussel naar Kuala Lumpur.

Dag 2

Kuala Lumpur

Je komt aan op de internationale luchthaven van Kuala Lumpur en vertrekt via een privé-transfer naar het standaard Hotel Swiss Inn voor de check-in. Dit hotel ligt midden in kleurrijk Chinatown van Kuala Lumpur. Ontspannen dat doe je na een drukke dag op het terras van het hotel waar je een prachtig uitzicht hebt op Chinatown. Je kan natuurlijk ook voor het Superior Hotel Renaissance (vanaf € 2.609) of Deluxe Hotel Majestic KUL (vanaf € 2.919) kiezen. De keuze is volledig aan jou.

Dag 3

Kuala Lumpur (ontbijt is voorzien)

Na een stevig ontbijt ga je op ontdekking in de hoofdstad van Maleisië en hou je halte aan de tweelingtorens Petronas, het koninklijk paleis, de nationale moskee en het oude treinstation. Je dompelt je ook onder in Chinatown. In de namiddag rijd je even buiten de stad voor een bezoek aan de kalkstenen Batu Caves met zijn indrukwekkende hindoe-tempel. Na deze drukke dag keer je terug naar het hotel voor de overnachting.

Dag 4

Taman Negara National Park (ontbijt, lunch en avondmaal inbegrepen)

Vandaag rijd je naar de jetty van Kuala Tembeling voor de drie uur durende boottocht naar Taman Negara. Dit is het grootste natuurpark van West-Maleisië waar tijgers en olifanten zich schuil houden. Je luncht in een lokaal restaurant onderweg. Na de check-in in het Mutiara Taman Negara Resort en het diner, maak je een nightwalk waar je een unieke kans krijgt om rond te wandelen in de jungle op zoek naar nachtelijke dieren. Je hoort er een waar concert van vreemde geluiden die je zullen verrassen.

Dag 5

Taman Negara National Park (ontbijt, lunch en avondmaal inbegrepen)

Na een stevig ontbijt, maak je een jungletrekking naar Teresek Hill en wandel je over de canopy walkway hoog door de kruinen van de bomen. Het is een unieke ervaring boven de jungle uit te wandelen, want hier zitten de meeste vogel- en zoogdiersoorten. Na de lunch vaar je met een longboat over de stroomversnellingen van de Terengganu rivier en bezoek je een dorpje van de Orang Asli. Je komt er te weten hoe dit volk overleeft in de jungle. Je overnacht opnieuw in de chalets van de resort.

Dag 6

Cameron Highlands (ontbijt en lunch inbegrepen)

Na de check-out en het ontbijt, neem je een watertaxi naar Kuala Tahan. Na een lokale lunch rijd je verder naar de Cameron Highlands. Daar check je in in het Strawberry Park Resort en kan een middag vol ontdekkingen beginnen. Je verkent de Cameron Highlands en zal je ogen uitkijken!

Dag 7

Cameron Highlands (ontbijt inbegrepen)

Je start deze dag met een bezoek aan een lokale theefabriek en -plantage. De Sungai Palas BOH theeplantage is het hoogtepunt van het bezoek aan de Cameron Highlands. Je krijgt bij de theevelden een uitgebreide uitleg over thee, met op de achtergrond een schitterend zicht op de plantages. Je maakt een wandeling door het lager bergregenwoud waar je onder andere wilde orchideeën en bekerplanten ontdekt. Tot slot breng je een bezoek aan de kleurrijke lokale markt en een aardbeienboerderij.

Dag 8

Penang (ontbijt inbegrepen)

Na het ontbijt en de check-out daal je af uit de hooglanden richting de kust naar Penang. Onderweg breng je een bezoek aan de Sam Poh boeddhistische tempel. Bij de aankomst in Penang check je in in het hotel en geniet je van enkele uurtjes vrije tijd. In de late namiddag bezoek je de befaamde Snake Tempel en kan je rondkuieren op de kleurrijke avondmarkt. Je overnacht in het Penaga Standaard Hotel.

Dag 9

Penang (ontbijt inbegrepen)

Vandaag geniet je van een vrije dag om zelf op verkenning te gaan in de door UNESCO tot werelderfgoed uitgeroepen oude stad Georgetown. Deze stad is ook de hoofdstad van het eiland. Je kan er de kleurrijke straatjes en steegjes, Chinese clanhuizen en tempels ontdekken. De lokale cultuur in Penang is langzaamaan versmolten met uitheemse culturen, wat zorgt voor een interessante mix, zowel op vlak van architectuur als keuken.

Dag 10

Langkawi (ontbijt inbegrepen)

Je ontbijt vandaag heel vroeg. Zo kun je in de ochtend de transfer naar de bootpier van Penang nemen voor de ferry naar Langkawi. Bij aankomst neem je de transfer naar het Holiday Villa hotel voor de check-in. Dit resort aan zee beschikt over accommodatie met eigen balkon met uitzicht op de tuin, het zwembad of de zee. De rest van de dag geniet je van wat vrije tijd om de hotelomgeving te ontdekken.

Dag 11

Langkawi (ontbijt inbegrepen)

Na het lekkere ontbijt, heb je een vrije dag om te genieten van de mooie zandstranden van het eiland of om op verkenning te gaan door de mangroves. Je kan ook de kabelbaan nemen naar de befaamde skybridge. Je overnacht weer in het hotel waar je gisteren aan bent gekomen.

Dag 12

Langkawi (ontbijt inbegrepen)

Ook op deze dag kan je na het ontbijt genieten van de prachtige zandstranden van het eiland, op verkenning gaan door de mangroves of wandelen op de befaamde skybridge. Hier kan je vanop de top van Mount Machinchang genieten van een prachtig uitzicht over de Andaman Zee.

Dag 13

Langkawi luchthaven (ontbijt inbegrepen)

Na het allerlaatste ontbijt van de reis, geniet je nog van een vrije voormiddag. In de namiddag neem je de transfer naar de luchthaven van Langkawi voor de retourvlucht naar Kuala Lumpur.

Dag 14

Terugkomst

Na twee boeiende weken, vlieg je vanuit Kuala Lumpur terug naar België.

Dag 15

Of toch liever iets anders?

Deze rondreis is slechts een voorbeeld van rondreizen en arrangementen, maar ons aanbod is oneindig groot. Krijg je alles graag op een dienblad kant-en-klaar aangeboden? Hou je liever zelf volledig de controle over je volgende reis of werk je graag met een solide basispakket waar je je eigen top-ups aan toevoegt? Wij durven bijna zeggen; the sky is the limit! Vraag ons dus zeker een vrijblijvende offerte op jouw maat!

tooku
Prijs & beschikbaarheid


 • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
 • Retourvluchten vanuit Brussel met Qatar Airways in N-klasse 
 • Alle maaltijden zoals omschreven in het programma
 • Overnachtingen in voorgestelde of gelijkwaardige hotels
 • Excursies en transfers op privé-basis met lokale Engelstalige chauffeur/gids
 • Gedeelde watertaxi van Kuala Tahan naar Taman Negara H/T
 • Engelssprekende natuurgids in Taman Negara
 • Toegang tot de Petronas torens skybridge
 • Ferry Penang-Langkawi
 • Niet-vernoemd transport
 • Niet-vernoemde maaltijden
 • Optionele excursies
 • Dranken, fooien & persoonlijke uitgaven
 • Annulerings-en bijstandsverzekering
 • Bagagetransfers
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.